M_A Denıldıgı kadar korkulacak bırsey deılmış acıdı diyenler normal doğum yapamaz bence bunda acıdılarsa canı
hunilimom M_A dogumda anlamıyorsun bile sadece son anlarda bebek kanala iyice inmiş mi felsn diye bakarken ağrıyor oda sancı giriyor yatarak çekmek zor tek şeyi. O
Erva1234 M_A ilk dogummda suyum gelmsti gtmstm hiçbisi bilmiysun üstümü çıkardım geçtim kadın bı ında yaptı hiçbisi hissetmedm ama niyeuse bu ikinci dogummda birz korkuyorum çünkü biliyosun neyle karsilascaksn nolcak kendimi kasarım bu sefer galiba
UmmNasuh M_A kontrol eden kişiye göre değişiyor ben iki farklı ebe tarafından çatı muayenesi edildim ilki canımı söküp aldı sanki diğeri kuş gibi kontrol etti bazılarının eli gerçekten kazık gibi 😒
eylulmomm @M_A bende bundan korkuyodum biraz çünkü bazıları çok kötü diye anlatiyo o yzuden ama yapılmadı hala orası ayrı bir konu
Kubrailkan Kişiden kişiye değişiyor sanırım ben hastanede yattığım gece 4 kez oldum😬 çatı açılma bakıldı. Bir daha yaşamak istemem🤣🤣🙈
Deletedmom547899 Bende bugün oldum ilk defa çok tedirgindim.Ama kasmayinca çabucak bitti kısa sürüyor zaten ağrım sancim yoktu.Ama doğumdan önce ağrı sanci varken yapılması can acıtır mı onu merak ediyorum işte 😏
1birgun İlk çatı muanesinde doktor okadar detaylı bakmadı için acımadı hiç 😀 ama 2.defa baktığında gerçekten acıdı yani 😀
gulsah_12 1birgun benmde biraz öyle oldu ya 😅peki acıdıkdan ssonra leke falan gördünüz mü ben iki gündür az da olsa görüyorum ya geçmedi bı türlü
Dilaraa23 M_A böyle postlar görmeye ihtiyacımız var sürekli korkutan olumsuz postlar göre göre bi ara uygulamayı silmeyi düşündüm
Tomrishatun M_A nasil birsey acaba biz tup bebek tedavisi de valla bir sokuyor elinlede yumurtulqrq bastırıyor transferdede aleti takip orasını dezenfekte edip transfer yapıyorlar bu çatı muayenesi nedirki pek korkuyorlar
ogrtmnanneee Bende bugün oldum hiç korkulacak birşey yok normal doğum için çok uygunsun dedi doktorum hatta ama malesef sezeryan olacağım
ogrtmnanneee M_A beyincik fıtığım var malesef ıkınmam yasak halbuki gayette sağlıklıyım ama beyin cerrahi onay vermeyince doktorum risk alamıyor