Bayan_melek Kızlar 19+3üm karnimda böyle sanki birsey karincalaniyo gibi oluyo ama pıt pıt atmiyo arada atiyo ama yattigimda sanki icimden birsey kayıyormuş gibi oluyo karnimda bebekmidir ki
Kumral60 Bayan_melek bende tam tersi canim pit pit edio dinlenme aninda hissediyorum kasigimda bende 19 haftaligim ama toplasan 10 nu gecmiyor cok guzel bir duygu ❤❤❤
Glcdmrdmr Bayan_melek Sizinle Aynı haftadaymışız Bende 19 +3 ama henüz öyle bir hareket hissedemedim bazen sol tarafta batma oluyor o kadar başka birşey henüz yok oluyorsa da ben anlamıyorum galiba
C_irem Bayan_melek bende 19 haftalığım pıt pıt oluyor karnımda sanki vuruyor tekmeliyor gibi ve sanki gaz dolaşması gibi hareketler oluyor
Aysenurozbay Bayan_melek canm kayma hissi bebek daha tam tekmeleri hissedemezssin su an ilerki haftalarda tekmeler hızlı olacaktr ☺
caglademir Zaten atmadan ziyade o kayma hissi bebek kuzum, muhtemelen bebisini hissediyosun😍 Yavas yavas vurmalara birakicak kendini
Bayan_melek Kumral60 ay keşke benimde on olsa 🤗 toplasan 2 kere falan pıt hissediyorum ama kayma hissini yattigimda her gece hissediyom bazende hic hissetmiyom korkuyorum
Kumral60 Ozge1008 hergun oluyor mesela yattigimda yataga ya da koltuga dinlenme aninda ust uste 3 kez filan oluyor sonra duruo hareket halinde hissedemiyorum ama cok kucuk oldgundan ama net olarak sanirim 20 den sonra.
Bayan_melek Ozge1008 bazen üst üste hissediyorum bazende gun geliyo o gün hoc hissetmiyorum korkutuyo sipa
Ozge1008 Kumral60 18+2yim arada oluyo bana da ama her gün olmuyo. Açıkçası endişeleniyorum hareket hissetmeyince. Daha küçük sanırım her gün hissetmem için değil mi? 😊
Kumral60 Ozge1008 tabiki canim daha çok kucuk onun icin hic endise etme artik dursa da uyusam diyicen yakinda😁
Glcdmrdmr Bayan_melek Insan endişe ediyor yinede vursun kirsin ses etmem iyi olsunda diyorum ama bizim oğlan tembel galiba 😊😊😀