yenihamileyiz Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor 1 ay sonra gel o zaman belli olur dedi gönderdi 1 ay sonra 16 haftalık oluyoruz siz ne zaman öğrendiniz🤗
deniizz7 yenihamileyiz 13 haftalıkken ikili test için gittiğimde cinsiyeti söyleyip kimseyle paylaşmamamı rica etmişti doktorum. bugün 15. hafta ve söylediği cinsiyeti netleştirdi. 🐣
yenihamileyiz EmineDefneGokce yaa belki bizimkide bellidir doktor direk 1 ay dedi😔 Serapppp61 MaaşAllah🤗 deniizz7 bizimkide belli olsa keşke insan merak ediyor🤗 Novaa MaaşAllah🤗 Bucciemir MaaşAllah🤗 Leylabngll yaa belki bizimkide bellidir o zaman🤔 Eymencan47 sağlıklı olsunlar da cinsiyet mühim değil bence🤗 Burcu_asf oykumm_1233 bize de 16. Haftada söylicem dedi bakalım heyecanlı bekleyiş🤗
Eymencan47 yenihamileyiz benimde 11 hafta 2 günlük bugün gittim doktor tahminim var ama gelecek kontrolde net söylemek istiyorum dedi bana da mantıklı geldi 🥰🥰
Novaa Burcu_asf Fetal dna testi diye de geciyor. Sizden kan ornegi aliyorlar. Bebekte down sendromu vb hastalik var mi diye bakiliyor. Bu arada cinsiyeti de belli oluyor.
Ozgeelaa Ben 11+2 de gittim kız gibi dedi 13+2 de gittm bugün yine kız gibi ama net bişey için 16. Hafta dedi net demedi iki doktor da