okunmusciklet Kızlar 34 haftalık hamileyim 16 aylık da oğlum var 2 gündür hasta ateş burun akıntısı hafif öksürük vardı bugün de benim boğazım ağrıyor burnum tıkalı ilaç da içemiyorum ne yapmam lazım ateşim çok dirençli ilaçla bile düşmüyor hasta olmamam lazım 😔😔
3273 okunmusciklet cok geçmiş olsun canım, belkide kovid olabilir cunku aynu semptomlar bende vardı 3 hafta önce kovid olduğumu öğrendim ateş çok tehlikeli parol kullandım c vitamini aldım ve ilikli duş yaptım sık sık.. Insaallah geçer canim
Beyzanurekici okunmusciklet benimde ilk 7 aylık bebeğim grip oldu şuan ben de 3 aylık hamileyim bebeğim uyur uyumaz yatıyorum ıhlamur içiyorum nane Şimon içiyorum doktora gittim sadece parol verdiler çok zor zaten hamilelikte halsizlik oluyor üstüne hastalık bebeğim mızmız ev işleri yemek bitiyor insan
okunmusciklet 3273 çok teşekkür ederim canım dün gece hastaneye götürdük viral enfeksiyon dedi doktor boğazı kızarık tı baya sanırım o yüzden 🥺 benimde ateşim illet bişey asla düşmüyor 😪
okunmusciklet EBC salgın var gene heralde 😒😒 bi doğursaydım diyorum sağ salim hasta olmaktan ziyade ateşten korkuyorum çok illet bi ateşim var çünkü asla düşmüyor 😒
3273 okunmusciklet doktor banada aynısını dedi, acilde serum taktirdim (parol serum ) o sırada hemşire kanda aldı sonucuna viral enfeksiyon dedi yani kovid olabilir dedi test önerdi ve hizli pcr yaptırdim canım kan sulandırıcima da o şekilde başlamıştım
okunmusciklet 3273 bende akşama gideceğim acile bana oğlumdan bulaştı oda böyle viral enfeksiyon demişti doktoru boğazı kızarıktı😒😒
okunmusciklet Beyzanurekici gerçekten öyle kolumu kaldırmaya bile gücüm yok bird eoplum maşallah kurtlu asla durmuyor yerinde hastalık da üstüne huysuzluğu da üstüne geldi eşimin gelmesini iple çekiyorum eve valla😔