Irmak-16 Haftaya pazartesi 40 hafta oluyorum ağrılarım kasılmalarım yok ama 2 cm açıklık var devlet hastanesinde kendi isteğimle sancı alabilirmiyim bilgisi olan varmı
Deletedmom_110 Irmak-16 malesef canım devlet 42 lere kadar bekletiyo diye biliyorum kendi isteğinle hicbisey olmuyor onlar nasıl isterse
Tugce3441 Irmak-16 Darıca farabıde 40+3 te gittim sancım coktu acile giriş yaptım aman allahım ılgı sıfır serum yedim zaten gebelık sekerı çıkmıştı hıc bırsey sormadan glukoz vermişler ölüyodum bebegımın kalbı yavaşladı açılmam 1 cm’di açılmamı bıle söylemediler özele gittim acil sezeryana aldılar 2 gün devlette süründüm kalbi yavaşlamış kaka yapmış ama fark edemediler
Eymencan47 Irmak-16 benim 4 cm açıklık vardı hep yatmaya zorladılar imza atıp çıkıyor dum bence yatışınızı yapabilirsiniz🥰bebeğinizi sağlıkla kucaklamanız dileğiyle 🙏
hunilimom Irmak-16 alabiyorsun ben 39 da kendi isteğim ve doktorum da isteği ile aldım hatta doğum hanede ki ebeler şaşırdı neden aldın geldin diye
Bade5 Önce suni sancı veriyorlar takip ediyorlar açılman varsa normal doğum açılman olmaz çocuk tehlikeye girerse sezaryen yapıyolar. Diye biliyorum bende devlette doğurcam Allah yardım etsin canım hepimize 🙏🏼🙏🏼
Deemetibostnci Doktora bağlı ben tansiyon için gittim dogurtacam suni vercem dedi sıfır açılma sancı kaçtım iki hafta sonra dün dogum için gittim lanet gelesi ler 7 cm açıklık sancıyla suni verip alal acele 40 dk dogum yaptırdılar 🤬🤬akıl ermez doktora ebeye bağlı
Eymencan47 Deemetibostnci ayy ben hep bundan korktuğun için tüm sancımı evde çektim gittiğimde 9 cm dedi hala suni vermeye çalışıyordu ☹️Daha serum takma işi bitmeden doğurdum kızımı🥰ilk bebeğimi özelde ikincisini devlette yaptım şuan yine gebeyim 12 haftalık Allah kısmet ederse kessin bir kararla özelde yapacam 🙏
bsnrd Irmak-16 ben devlet Hastanesi’nde doğum yaptım.muayne diye gittim doğuma alındım.39+3 bir buçuk iki cm açıklığım varmis ve gebelik şekeri var diye doğum başlatıldı.once suni sancı aldm sonra sezeryana dondk zatn.
Deemetibostnci ilosmoms evet sancım da vardı içerden oldu kesi oda bebeğin eşi düşmedi az Bi yırtık oldu dikili