Kbr eflin çok uslu akıllı bı çocuktu.. bebekken bile hiç eziyeti olmadı.. emerdi uyurdu.. hiç ağlayıp bağırdığıni hatırlamam..kendi kendine oynardı hep.. yaşına girdiğinde falan da öyleydi huy olarak hiç değişmedi. Maşallah bir de iştahlı bı çocuktu ki anlatamam yemek yemeyi bıraksın diye sofradan kaldırdık😂😂😂 babasıyla bir olup tüm yemekleri silip süpürdü..babasına kızardım yeter artık yedirme dokunur hasta edersin derdim🤭🤦 kilolu bı yapısı yok gayet güzel bı vücut yapısı var..hayvanlara bayılır çok sever. kafa zehir derler ya aynen öyle kucukken bile konuştuğu kelimelere kurduğu cumlere ağzımız açık kalırdı donar kalirdik şu anda aynı şekilde.. kendi kendine oynar evde.. sürekli kağıt kalem derdinde yazıp çizip boyama yapmaya bayılır evdeki bütün oyuncaklarını kaldırdım oynamıyor diye kağıt kalem ile doldurduk her yeri etkinlikler boyamalar kesme yapıştırma kare ohooooo daha neler neler var.. 3 yaşında ana okuluna gitti teyzem öğretmen ana okulu öğretmeni. Alır götürürdu bunu eflin de bana sen gelme anneler evde durur çocuklar okula gider derdi.. 🙄😳 annem de derdi ( ki biz 3 kardeşiz) ha şu çocuk gibi olsaydınız ben 10 tane dogururdum der. Düşünün artık o kadar akıllı uslu bı çocuktu hala da öyle Allah’ıma bin şükür hiç bı eziyeti yokokul diyince yataktan fırlıyor 🤭😍 maşallah dedim hep yazarken 🤣 yani eflin çok akıllı uslu bı bebek ve çocuk oldu. Rabbim isteyen herkese tam da eflin gibi bı bebek versin..