030323-brck Kızlar şimdi uyandım acayip iştahlı şekilde akşama ne yapacaksınız fikir verin bana da dünden taze fasulye pilav var ama canım şuan herşey istiyor aynı yemeği yemek istemedim bir gün sonra çıkarırım onu diye düşünüyorum
cansualisa 030323-brck bilmiyorum ne yapsam 😀😀😀 daha temizliğimmm duruyor sımdı giriştimmm 3 saate çıkarım sonrası Allah Kerim😀
Deletedmom_110 030323-brck Şehriyeli tavuk çorbası Kori soslu makarna Köfte kızartması Salata Petibör bisküvi pastası (kocam beyin elinden)😂❤️
030323-brck kahvesever__ bunu bnmde canım istiyor evde tavuk bitmiş esim is çıkışı alsa geç kalır mıyım diye düşünüyorum
030323-brck kahvesever__ teşekkür ederim cnm bnm 7 de işten çıkıyor Yarım saate bi saatte pişiyor aslında yapılır ya göğüs aldırırım kolayca pisrr
030323-brck kahvesever__ o da alabilir rüyamda herşey yedim normalde istahim yok kaynsnam yapar yemeği kokuyor bana diye ama şuan deli gibi yemek yemek istiyorum sireli birşey yemezdm şuan oturdum reçel çeşitleri yiyorum çok değişik oldum bugün,🤦🏻
030323-brck kahvesever__ aslında yemek yiyip uyudum 1 saat sadece zaten rüyamda çeşit çeşit yemek gördüm dolabın önüne oturdum şuan kalkmak istemiyorum ne bulduysam yiyorum😂
030323-brck cansualisa güya BN yapacktim ama sonra amannn bugünde yapmayım dedim.yattım bugünde eksik kalsın
cansualisa 030323-brck bulaşık çamaşırım yok banyolarım temiz ama salon yatak odası sil süpür mobilya silmem şart😀😀😀 başladım