Senem_11 Kızlar suyu fazla olan oldu mu aranızda benim biraz fazlaymış sekerden dolayı sorun oldu mu size
Aysenurcetinkaya Senem_11 Şeker yüklemesi yaptırırken sınırda fazlalığı var demişlerdi banada şeker yüklemesini yaptırdım herşey normal dedi dün gittm yine fazla dediler sebebi belli değil anlamıyorum bende neden olduğunu. Sadece bir iki hafta erken doğum olur dendi suan 30 haftalığız
bahararz Benimde fazla ama şeker çıkmadı bende bebekte sorun olabilir deyip perinatolojiye yönlemdirdiler ama bebekte de bi sorun çıkmadı çok şükür. Sudan mı bilmiyorum karnım baya büyük ve beni çok zorluyor
Sumshn Aysenurcetinkaya aynılarını dediler 39+4 üz hala gelmedi😁😁😁 şimdi de suyu normalmiş öyle diyo🙄
Aysenurcetinkaya Senem_11 26 haftalıkken demişti doktorum hareketleri düzenli hareket yönünden bir sıkıntısı yok
Aysenurcetinkaya Senem_11 bence korkmamalısın fazlalık var diyorlar mantıklı bir tıbbi açıklama yapmıyorlar hakkınızda hayırlısı neyse o olsun 😊😊
Senem_11 Aysenurcetinkaya amın tabıkıde oyle de endıse ediyor insan bısey olur mu diye oyuzden yasayan bu durumu var mı diye merak ettim nasıl dogum yaptılar diye