limoncicegimFO Aylar sada hastanesinden memnun kaldın mı canm doğum da oda süslemesi ve fotoğraf çekimi vaf dediler onlar nasıl oluyor beğendin mi
seda_blm Aylar geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah memnun kaldinizmi hastaneden süreçten nasıldı
limoncicegimFO Aylar sada da mı 8 bucuk canm sada daki bayan doktor füsun mu neydi onun hakkında bilgin var mı
Hannut limoncicegimFO ben Fügen hanıma gidiyordum memnundum kendisinden. Biraz önce randevu almak için aradım ve ayrıldığını öğrendim.
CananDuru Ceydaturan Sanirim size yakin Karataş hastanesi var. Can gastanesi konakta miydi tam hatirlamiyorum ama irasida olabilir egopol var birde 38. Haftada da doktor hastane degisikligi cok zor ya ayni hastanede baska doktora gecseniz eger secenek varsa
Hannut Ceydaturan merhaba, ben de aradım biraz önce sada hastanesini beni takip eden doktorum ayrılmış Calibe hanımı söylediler. Kendisi nasıl bir doktor acaba? Ona randevu almayı düşünüyorum.
Melifarslan Ceydaturan özel Çınarlı hastanesi onur süleyman aldemir benim doktorum cok iyidir tavsiye ederim
limoncicegimFO Hannut nereye gitti aceba ona da iyi doktor diyorlardı cnm can ve sada da hangi bayan doktor kararsız kaldım ya doğum için araştırıyorum can da özden hanım var ona da iyi diyorlar bilmiyorum ki ya sen hangi doktora gideceksin cnm
limoncicegimFO Hannut ne zaman gideceksin canm doğum ücretini de öğrenir misin merak ediyorum ne kadar aceba doktordan sonra haber verirsen sevinirim