Anonim11 Kızlar günde 3 fincan kahve içen birisiydim. Hamileliği öğrendiğimden beri içmeyi bıraktım ama canım da çok istiyor. Bu süreçte ilaçlar da kullanıyoruz onun etkisini öldürsün de istemem. Ne yaptınız bu süreçte ??
sessizizleyici Anonim11 benim ilk zamanlar canım istememişti sonrasında günde bi fincan türk kahvesi içtim
Flyderndkk Anonim11 günlük kafein miktarını ayarlamak lazım. Mesela çay içiyorsam kahve içmiyorum. Haftada 2 kere falan kahve içiyorum. 2 kere de çay.
ilaydaa61 Bende öyleydim çok kahve tüketirdim hamile olduğumu öğrendikten sonra hiç aklıma gelmemeye başladı şuan arada annemler içerken yarısını bile içemiyorum iğrenme gibi değilde canım hiç istemiyor 🤔😊
Srdm Anonim11 günde bi fincan türk kahvesi içiyorum ben 29 haftalıgım bi sorun yasamadım demir ve multivitamin kullanıyorsanız ilaçtan 2 saat önce veya sonra çay veya kahveyi tüketmeye dikkat edin demir emilimini azalttıgı için bu sekşlde öneriliyor
Papatyaa_01 Anonim11 çayı azalttım onun yerine canım istedikce neskafe yada türk kahvesi içerim günde bi bardak, veya çay içiyorsam bi bardak çay bi bardak kahvelerden birini içerim
Vicibici Anonim11 Günde 1 türk kahvesi ve 2 çay bardağı açık çay içebilirsin dedi doktorum. Demir eksikliğiniz yoksa bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Seni mutlu ediyorsa yap bir fincan türk kahvesi bir de falına bak oh mis yani
Zeynep-Eslem Anonim11 yaaa bn türk kahvesi bağımlısym ama hamile olduğumu öğrendiğmden beri tamamen uzaklaştım kahveden ama annem ara ara içersen hiç bir şey olmaz dedi