AhseninAnnesii Merhaba, bebekler icin bornoz fiyatlari o kadar uçmus ki. Dogumuma kadar daha da artacak. Ama yeni donemde anneler sanki kurulamak icin müslin örtu kullaniyor. Sizce havlu almam sart mi muslin veya battaniyeler iş görmez mi.
mercimekannesi27 AhseninAnnesii hafta sonu yataştan 75/75 kundak havlu aldım 60 TL’ye, bornoz da uygunuma gelince ½ yaşı içinde 110 TL’ye bornozunu da aldık 😊
_ozlmm AhseninAnnesii https://ty.gl/d2neyordlj bu tarz kundak havlu alabilirsiniz bende böyle aldım geçen aylarda a101 de 35 TL ye gelmişti hatta bazı a101 lerde hala var
Hulus AhseninAnnesii battaniye kurulama icin kullanılmaz. Muslin örtüler yazlari evet ama kış için havluya ihtiyaç var muhakkak ben bebek havlumu engilish home dan 90 lira civarı bir fiyata aldim.
Feyza-nur AhseninAnnesii ben havlu seti aldım ama havlunun üstüne müslin örttüm hep ilk suyu o çekti sonra bebeği havlunun üstüne yatırdım evdeki kullanılmamıs herhangi bir havluda olur
Silay35 Bornoz ve takımı çok gereksiz normal bebek havlusu ya da dümdüz yetişkinlerin kullandığı havlulardan al. Ben bornoz takımı almıştım. Bornozu giydirmek ne mümkün.
Gmzbiri AhseninAnnesii müslinler genelde yazın kullanılıyor. Ben lcwden kundak bornoz aldım 65 liraydı
Deletedmom547899 Civilden bebek havlusu 70tl ye aldim.Bir bak istersen uygun buldum fiyatını.bornoz tercih etmedim
KayraVeAnnesi_06 AhseninAnnesii Ben bu takımı 178₺ almıştım linkini paylaşacaktım ama kalmamış internette ama alternatif uygun fiyatlı bulabilirsiniz 🙏🏻
AhseninAnnesii Sagolun kizlar ben internette hic bu kadar uyguna gormedim yani. Aramaya farkli sekillerde yazmak gerekiyo galiba anlamadim yani. Bebek bornoz havlu yazdigimda gecende en az 100den basliyodu fiyatlar. Sizin attiklariniz cok uygunmus bakayim dediginiz yerlere