Elif_mutlu Mrhb kızlar 30 haftalık hamileyim bebegin kilosu 1.600gr dedi tekrar 34 haftalık olduğu zaman gel dedi doktorumuz sizce kilosu iyimi birde bu dönemde den sonra bebek her hafta kiloyu yavaş mı alır hızlı mı şimden tşk ederim 🙏
DayFg Elif_mutlu daha hızlı kilo alır artık ben 32+0 da gittiğimde bebeğim 2100 du 35+0 da gittim 2853 olmus
NurberaMom Elif_mutlu benim 29hafta 1400gram dan sonra her hafta 200 gram şeklinde aldı 34 den sonra her hafta 250grama çıkıyor herhangi bir sorun yoksa ☺️
Vicibici Elif_mutlu Haftada 1490gr ama bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Bence çok bir fark yok zaten çok kilolu bir bebek olmayacak demişti bende zayıf doğmuşum. Doğal olarak benim genlerimi almış 😂 her bebek kendine özeldir bazıları ilk aylarda fazla alırken bazıları son aylarda hızlı alıyor
Elif_mutlu NurberaMom maşallah bazen duyorm 28 haftalık hamileyim bebegim 2.100 24 haftalık hamileyim 1kg750 diyenleri bende acaba bizmki yavaş mı alıyor ki diye sormak istedim canım tsşk ederim 🙏🙂🙈❤️
NurberaMom Elif_mutlu genetik etkiliyor mutlaka ama onun dışında bende kilo alması için biraz uğraşıyorum çünkü 37+5 de doğurmak istiyorum kendi doğum günümde 🙈☺️