Gulkk Canım toprak istiyor 🤤 sabah patates soyarken kabuklarını yicektim neredeyse o kadar güzel kokuyordu ki değerlerimde gayet iyi aslında ama 😭
aslansmommm Gulkk genelde demir eksikliğinden oluyor diye biliyorum bu durum aynı şey bana da oldu geçenlerde bikaç defa ve bu hafta kan verdim kan değerlerim düşmüş doktor demir ilacını birden ikiye cıkardı günlük bi baktırın sizde 😊
BBuseY Gulkk canım bu aşermek olmuyormuş bu tarz toprak, materyal vs canı çekenlerin kansızlık olduğu ortaya çıkmış .. isterse doktorunuza danışın normal değil çünkü
Kleopatra- Gulkk Demir eksikliginden derler aslında ama değerlerinde normal çıkmış, düpedüz aşermişsin resmen 😂
Gulkk 3MelekAnnesiiii haha gerçekten ya çok değişik oldu kokusu hoşuma gitti sanırım o yüzden ama yemiyorum tabi kiiii 🤣🤣 bence stresten oldu doğumu beklediğim için 🤣😭
Gulkk aslansmommm evet normalde o yüzden oluyor ama değerlerimde hiç sorun yok çok şükür yeni baktırdım doğum kanlarını aldıklarında
Gulkk BBuseY kanım gayet iyi hatta baya iyi ilaçları da kullanıyorum ama perşembe günü söyleyeceğim doktora inşallahh
Emsl_kn Gulkk benimde aşırı şekilde taş istiyor canım. Demir eksikliğim var ondan oluyor. Bulduğum her fırsatta yiyorum maalesef