Doğumumun üzerinden 13 ay geçmesi şokuuu🤣
04.08.2021 tarihinde akşam 11 gibi sancılarım başladı. Ama sabahtan hissetmiştim o gün doğuracağımı. Ama ertesi gün doğurdum ve evlilik yıldönümümle aynı gün. Bir tarihte iki mutluluk oldu benim için. Hastaneye gittim sancılarım düzene girince ama daha doğum yeni başladı dediler sadece yumuşama olmuş ve nişanım geldi o sıra. Beni eve yolladılar tabii pandemi malum sabah 6 ya kadar evde çektim sancımı artık dedim 5 cm açıklık olmuştur ben gider gitmez doğururum 😂 muayene edildi 0 açıklık… o sıra gözüm korkmadı değil tabii. Nöbetçi doktor muayene etti ilk. Hala neden doğuma başlanmadığını sordu bana 41+1 haftalıktım. Suyumun çok fazla olduğu niye suni sancıyla doğuma başlanmadığını sordular. Kendi doktorum izindeydi o sıra bizi zora sokan durum o olmuştu. Hemen yatışım yapıldı 5 tane ebe verdiler yanıma da. Çok şanslıydım o konuda hepsi birbirinden iyiydi allah onlardan razı olsun. Suyumu patlattılar, suni sancı verdiler nstye her bağladıklarında kaçmak için bahane ürettim yattıkça zorlanıyordum ilk açıklığa baktılar 6 cm olmuş, sonra tekrar baktılar 8, bir sonrakinde zaten hadi doğuma dediler. öğlen Saat 12.20 gibi doğuma gittik. Kordon dolanmış 2 kat kanala girerken fark etmediğimin izin çok zorlandık o sıra ıkınıyorum ama yok benim miniğim gelmiyor. Kalp atışları yavaşladı, en son karnıma bastırdı bir ebe alttan da diğer ebe çekti güçlü bir ıkınmayla doğdu ama ağlamadı bir süre o kadar korktum ki. En son ağlattı doktor, sadece kordon nefessiz bıraktığı için 1 gün köveze aldılar. Emzirmek için sürekli yanına indim. Ertesi sabahta anne ve bebek için olan yoğun bakımlarda kaldık. Ama bebeğimin durumu çok iyiydi oradayken. Ben yalnızken çok ağladım o odada nasıl yapıcam nasıl büyücek dedim, eşim 1 hafta sonra askere gidecekti. Korkutan oydu ama hepsi geçti. Oğlum 13 aylık oldu eşim askerlik yaptı geldi şimdi de ikinci bebeğime hamileyim 3 aylık. O doğumum da neler yaşayacağım acaba. Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğim. Oğlum benim için harika bir bebek, evlat çok başka bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin.