AnaHalime Merhaba, 7 haftalıkken , yaklaşık 1 hafta oldu düşük yaptım. Rahmin temizlenip temizlenmediğini öğrenmek için doktora gittim . Temizlendiği söyledi. 2 ay korunun sonrası cocuk düşünebilirsin dedi. 40 gün içinde de adet olacağımı söyledi .
1fatma_nurr AnaHalime evet canım bende bundan2 ay önce kürtaj oldum düşük yaptım yani 6 haftalikdi ben yaklaşık 28 gün sonra falan adet oldum doktorum banada 3 ay sonra tekrar deniye bilirsin dedi haftaya kontrle gidicem ne durumda olduğuna dair
aslansmommm AnaHalime geçmiş olsun benimde o haftalarda bi kaybım oldu geçen sene bana da 40 gün demişti tam dediği gün adet oldum adetten sonra korunmayı bırakmıştım düşükten sonraki 4. Ay hamile kaldım inşallah hayırlı zamanda sağlıkla evladınızı kucagınıza alırsınız
3MelekAnnesiiii AnaHalime canim bende mayisin sonunda dusuk yaptim evde kurtaj oldum ilacla kurtaj olduktan 1 hafta sonra kontrole gittim ve rahmim tertemizdi. 1 kez adet gordum ve simdi yine hamileyim. Normalde rahim temizlenio korkma cok cok gecmis olsun benfe 8 haftalikken dusuk yapmistim ama cok sukur yine verdi Rabbim♥️insaAllah sana da mujdeli haberi verir hayirlisiyla
1fatma_nurr aslansmommm canm ben ayni ay içinde 2 kere adet olsum hem başında hem sonunda normalmidir
aslansmommm 1fatma_nurr başıma gelmediği için bilmiyorum ben 40 gün sonra olmuştum sonra da her ay düzenli oldu gerçi zaten 4. Ay tekrar hamile oldugumu öğrendim de aradaki 3 adet düzenliydi doktora gidip bi baktırın mutlaka bi sebebi vardır
aslansmommm AnaHalime kürtajdan sonra 2 hafta yasaktı sonra korunarak oldu adetten sonra korunmasız oldu
AnaHalime 3MelekAnnesiiii rabbim sağ salim kucagınıxa almayı nasip etsin . Kaç gün sonra adet oldunuz acaba
3MelekAnnesiiii AnaHalime amin insaAllah canim benim cok saol. Kurtajdan sonra 7 gun kanamam oldu kanama bitti 2 hafta sonra adet oldum
3MelekAnnesiiii AnaHalime amin canim amin. Ben kendime gelemedim 2 hafta cok cok uzulmustum agladim durdum ama hep sukut ettim hayirlisi boyle dedim ve dua ettim Allahim nolur bitane daha ver sen hayirlisini bilirsin dedim. Valla guzel Rabbimden cevap gecikmedi kurban oldugum♥️ elhamdulillah
3MelekAnnesiiii AnaHalime rabbim en dogru anda en hayirlisini verir emin olun bundan♥️ dua edicem sizin icin🥰🤲
Yusufayazin__annesi AnaHalime 1 aylik bende dusuk yaotim ilacla dusurdum kalan parcayi ustten ultrason yapti temizlenmiş için dedi dusukten 1 ay sonra adet oldum 1 adet geçir korunmayı bırakıp deneyebilirsin dedi benim 2 adetim oldu twkrwr cocuk dusunuyoruz