Mel91 Merhaba fetal dna/nifty testi daha önce yakın zamanda yaptıran var ise yaptırdıkları yerleri paylaşabilirler mi acaba?
segah06 Mel91 Merhaba ben Onur topcu kliniginde yaptırdım Genoksa yollandı testim. Bekleme aşamasındayım
KeremikoBayky Fatos_A bende Nice de yaptırdım 10. Haftamda 8. Gün sonuç geldi San Diego ya gidiyor örnek
Mel91 anne96 Bende genokstan bilgi aldım ama ücret olarak 6800 fiyat çıkardılar fiyatlar bu kadar yüksek mi? Genel bir bilgim yok konu ile ilgili ama
Flyderndkk Aaslii ya bende pazartesi genoksa yaptırdım dr a özelliklle sordum cinsiyet belli oluyor mu diye dr söylemiyorlar dedi. Siz nasıl öğrendiniz? Doktorunuza gelen raporda yazıyor mu?
Lunaaa92 Mel91 ben bugün fiyat aldım bazı hastane yönlendirmesiyle indirim yapıyorlar, 5500 ₺ fiyat verdiler bana ama ben yaptırmaktan vazgeçtim ikili testim çıktı ve detaylıya gireceğim, ikili yaptırmasaydım en başından bunu yaptırırdım mutlaka
Mel91 20 haftada neredeyse 2 kat fark var 🤷🏼♀️ Dolarla veriyorlar aslında fiyatı da biraz tuhaf geldi
armi91 Merhaba, benim doktorumda hillturkey e yönlendirdi panorama test için. Bu ay sonunda yaptırıcam. Amerikaya gidiyor kan. 390$ fiyat verdiler.
Mel91 Genoksta fiyat politikasında sorun var sanırım bende bugun aldım fiyat bana 6800 dediler hastaneye göre fiyat değişiyor sanırım 2 ay öncede arkadaşım bu testi yaptırdı 4000 tl ödediğini söylemişti
Aaslii Flyderndkk kendim hemsireyim zaten sağlık personeli ile paylaşıyoruz dedi doktorum da özellikle arayıp istedi kanı onun kliniginde aldirdim zaten