LamiyaMahmud Kizlar 23 hafta gebeyim marketdeki hazr noodle yedim, canim cok cekmişti bişey olurmu acaba yiyen varmi aranizda?
berceste5155 LamiyaMahmud canım istediğinde bende yemiştim ama zaten noodle normal insanlara bile zararlı o yüzden olabildiğince uzak durmakta fayda var
horozseker LamiyaMahmud her gün yiyor olsanız sıkıntı ama binde bir yemekte zarar olmaz bende yedim iki kere canım çekse yine yerim😄 insanlar alkol sigara kullanıyor çok kafanıza takıp stres yapmayın o daha zararlı
Bunyamin_im LamiyaMahmud ben İlk 3 ay herseyden tiksindigim icin onun kokusundan bile. Midem bulanir.Artik 36 haftalik oldum fakat yinede kokusunu nerdese duysam ayni o gunleri hatirlatir🤢
Busra-hemsire motherofcats ben de 10-15 kere yemişimdir, 1 tane de yapmıyorum 2 tane yapıp yiyorum sanmıyorum bir şey olacağını, kalkıp şimdi yine yapcam yicem 😂
sym25_ LamiyaMahmud Muhtemelen erişteler bebeğinizin ayaklarına ve el parmaklarına dolanmıştır hahahhha Kız ne olacak Allah’ını seversen bir tane noodle yemekten