Ummhn Merhaba arkadaşlar ben haftaya 38 haftalık sezaryen doğum yapıcam sutumun hem gelmesi için napabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Merveozcelikcckl Ummhn ben normal doğum yaptım üçüncü gün geldi sütüm gelmezse de endişelenme bir haftaya kadar yolu var
denizefe bol su ıc cnm sut yapan en ınemlı sey su ondn snra uyku ve beslenmek bnde sezeryan dgm yapdm odaya geldm hemen emzırdım ılk ıkı uc gn sarı su geldı zaten o cok onemlıymıs bebek ıcın sonrasmda sutum geldı
Melisahsendursun denizefe doğumdan oncemi bol su içtiniz peki hemen sütünüz geldi bide neler yediniz herseydenmi yediniz yoksa belirli seylermi
denizefe herseyı yedm nrml dgm dıye dusunduk hep saatlerce ac kaldm sezeryan olunca dgmdam snra esım hemen meyve suyu tost getedı onlrı yedım bol su ıctım meyve suyu ıctım sonrasında anason rezeme cagı ıctım hem sut yaptı hem enengın gazına ıyı geldı sadece nohut kurufaslye yemedm bebege gaz yapmasn dıye
denizefe Ummhn ıyı dusun iyi olsun stum olacak ben cok ıyı bır anne olıcam de ıster nrml dogm ıster sezeryan frk etmez rabbım saglm kavsmayı nasıp etsın hepımıze
denizefe Ummhn hyrlısıyla kucagınıza alın ınsalah norml sezeryan fark etmez hep dıyorum sızede hyrlı dgmlr bol sütlü günler 🙏