Merhaba arkadaşlar🫶 Çok güzel bir şekilde ilerleyen hamileliğim hiç bir erken doğum riskim olmamasına rağmen geçen cumartesi gecesi birden suyumun gelmesiyle başladı Benim doğum hikayem☺️ İzmir’den İstanbul’a doğum için geldim fakat henüz burada doktora gitmemiştim Pazartesi gidecektim fakat cumartesi gecesi suyum geldi ve hiç bir hastane takipli hasta olmadığım için beni kabul etmedi neredeyse 10 a yakın hastane aradık. İlk bebeğimin doğumunu yapan dr beyi gecenin 3 ünde aradım ve hemen açtı telefonu kendimi tanıttım ve beni sakinleştirdi sabaha kadar suyunu takip et azalarak devam ederse korkma bu arada sancım falan yok sancın da olabilir korkma dedi dr beyin dediği gibi sabaha karşı sancılarımda başladı. Ve sabah olunca muayenehaneye gittim nst ye girdim bebeğim gayet güzeldi kalp atışları ama sancılarım hala devam ediyor 10 dk aralıklarla 30 saniye sürüyor. İlk doğumum 14 ay önce olduğu için sancı da çekmemem gerekiyor rahmin yırtılmaması için ve cumartesi öğlen 13:30 da sezeryane alındım. Kızçem 36+4 de dünyaya gelmek istedi çok korktum küveze girer diye ama girmedi şükür 3050 gr 49 cm olarak doğdu. 🐥