Meltemsam aon9161 ben kızıma aladdin hoca ya gittim orda doğum yaptım ama aladdin hoca çok sert kilo konusunda en fazla 6 kilo demişti ben 11 kilo aldım gebeligimde beni yerden yere vurdu resmen
Meltemsam Ellla Liv hospital da seher sariya gittim ama daha yeni bir doktor sanırım 2 3 tane doğumu olmuş tecrübe olarak nasıl ki bilemedim
Elfibrhm2609 Meltemsam 31+6 yiz canım 32 diyelim artık biz ona 😀🌸 ben baştan beri ona gidiyorum çok ilgili güler yüzlü çok da memnunum ama tercih meselesi tabi ki😉
ayca5757 Meltemsam özel kliniği var cumhuryrt meydanında ama harıka bır doktor medıcana da dogum yaptıryor
Meltemsam Hsnoya sezeryanci diyorlar o doktora genelde sezeryan yapıyormuş sizin için ne deid kaçıncı haftada siniz
aon9161 Meltemsam bende kna gidiyorum evet kiloya takıntılı birazcık banada söylüyor cok kilo alınca.. bülent sürücüye gittim ilk başlarda ama hastaneden memnun değildim birde cok az ilgileniyodu bıraktım bende..
Hsnoya Meltemsam ben zaten ilkini sezeryan oldum kendi isteğimle ikinci de öyle olacak ben ilk kez duyuyorum sezeryanci diye uydurma olsa gerek