Beyzanur200000 Arkadaşlar bebeğimin bacak boyu 1 hafta geriden geliyormuş başına gelen var mı sonuç olarak ne oldu bi sorunla karsilastiniz mi
bahar-1903 Beyzanur200000 benim bebegiminde bacak kısa denilmişti, doktorum genetik olabilir dedi bi sıkıntı çıkmaz ondan dedi sen bol bol süt ,yogurt, peynir, tüket dedi , simdi 18 günlük bebeğim çok şükür sağlıklı da boyu da 49 cm doğduğunda.
Vicibici Beyzanur200000 Bizde tam tersi bacak boyu 1 hafta ileri kendisi 1 hafta geri gözüküyor. Doktorum normal karşıladı genetik olabiliyor bu fark ileri aşamalarda artarak gitmezse bir sıkıntı yok hiç kafana bile takma dedi. O yüzden hiç stres yapma canım
smglplt1453571 Benimki de bir hafta geriden geliyor adet tarihine göre 35 +2 ama ultrasona göre 34 haftalık ne kadar yediğime dikkat etsem yinede geriden geliyor
Mg-7 Bende 36 haftalık gebeyim 2 hafta geriden geliyor doktorum açıklama olarak genetik yapıyla ilgili bir durum dedi. İki farklı doktora gittim ikisi de yemeyle içmeyle alakası yok tamamen genetik dedi. Ben minyon bir kadınım ve eşimde öyle o yüzden çok sorun etmedim. Korkulacak bir durum değil
Beyzanur200000 Mg-7 boy olarak biz de eşimle çok uzun insanlar değiliz sağlık açısından bir sorun olmasından korktum ben biraz da