fatmaa37demi5 Deleted_12 sabahları demir ilacı alıyorum. Sonra tok karnına da multivitamin, d vitamini bide magnezyum
Gamzii00 Deleted_12 ilk 3 ay folik asit kullandim4.aydan beri regenesis max multi vitamin d vitamini ferrum kan ilaci ve magnozinc di sanirim adi çinko ve magnezyum ilaci kullaniyorum
fatmaa37demi5 Deleted_12 ilk 3 ay folikasit kullandım. 3. Aydan itibaren bunları kullanıyorum 36+5 deyim
mylittlebabym 11 haftayım. Folidoce folik asit kullanıyordum, dün doktorum Vifolic adında multivitamine ve d vitaminine başlattı.
Deleted_12 Gamzii00 banada yeni yazdı doktorum reçete numarası verdi bu reçete numarasını her ay kullanabiliyor mu ilaç almak için yoksa doktorumami söylemem gerek
Deletedmom_7 Deleted_12 Magosit - Magnezyum İmom - omega Coledan - D vitamini Gyno ferro sanol - demir ilaci
Deleted_12 Deletedmom_7 banada yeni yazdı doktorum reçete numarası verdi bu reçete numarasını her ay kullanabiliyor mu ilaç almak için yoksa doktorumami söylemem gerek
Deleted_12 Esayser banada yeni yazdı doktorum reçete numarası verdi bu reçete numarasını her ay kullanabiliyor mu ilaç almak için yoksa doktorumami söylemem gerek
Yesim52 Deleted_12 ilk 3 ay folik asit sonra 1 ay multivitamin.4.ay itibariyle de multivitamin ve kan ilacı kullanıyorum.kramplarım olmadığı için şuanlık magnezyum vermedi doktor.
Deleted_12 Yesim52 banada yeni yazdı doktorum reçete numarası verdi bu reçete numarasını her ay kullanabiliyor mu ilaç almak için yoksa doktorumami söylemem gerek
Yesim52 Deleted_12 ilaçların içinde genelde 30 tane oluyor.aylık kontrole gittğinizde her ay yeniden yazacak doktor ilacı.bugün verdiği reçete tek seferlik
Esayser Deleted_12 marka önerirken pahalı almak isterseniz yoksa muadil şeyler yazabilirim dedi ben o söylediklerini daha önce araştırdığım için onları aldım benimki reçetesiz yani . Ama size reçete verdi ise bitince tekrar yazdırmanız gerekir