Hatice_akc Sabah yataktan kalkarken içimden yarim cay bardagi kadar yeşil parlak bi su geldi akintimi acaba yoksa nişanmi emin olammadim sizce napmaliyim
Barlas_mom Hatice_akc su yeşil olmaz ama enfeksiyon varsa erken doğuma sebep olur bence hastaneye gidip muayene olmalısın
Nskyhn Hatice_akc çok mu geldi peki ? Çünkü bir kere ben de böyle oldum. Hemen acile gittim o ara doktorumu aradım çay bardağı kadar var mıydı vs doye sordu sonra vajinadan örnek aldılar. Sıvı değilmiş akintiymis
cansualisa Hatice_akc kuzum takip et bak bakalım var mı sızıntı sancın vs hafifte olsa adet gibi git hiç durma kuzum
Aslaninannesi01 Hatice_akc kesinlikle hastaneye gidin bnimde suyum geldiğinde sancım da yoktu bebeğim de gayet güzel hareket ediyordu suyunuz değilse bile içiniz rahat eder
Nskyhn Hatice_akc canım o zaman idrarda enfeksiyon ollmus olabilir bı idrar tahlili ver baktır için rahatlasin bence bir risk yok gibi inşallah
farahinannesi Su yeşilse çok acil hastaneye gitmek gerekiyor. Suyun yeşil olması bebeğinizin kakasını yaptığının göstergesi. Acilen hastaneye başvurun