bsraikra kizlar mrb subat anneleri neler yapiyosunuz bebisler nasil hareketlenme varmi.kullanilan ilaclariniz neler ve rahatsizlik ceken varmi bnm gbi🙏
Ozge1008 bsraikra merhaba canım. Ara sıra oluyo hareketleri. Hissetmek çok güzel🤗 demir ilacı kullanıyorum ben sadece. Senin ne rahatsızlığın var?
bsraikra Ozge1008 bnde demir ve kan ilaci kullaniyorum bende ufaktan hissediyorum yavas yavas bnm arada sol bacagima kramp griyo bazende belim agriyo
Ozge1008 bsraikra bel ağrısı bende de oluyo özellikle bir iki saat yürüdüğüm zaman. Normalmiş ağrıması ama😊 cinsiyetini öğrendin mi?
JeyranAhadova bendede. 18+5. Belden agrılar oluyor, oda uzanınca gechiyor, chok ish yaptıkda oluyor oda. Boyle bir sorun yok ALLAH’a SHUKUR. Vitamin alıyorum tek, 2 defa grip oldum
JeyranAhadova bsraikra evet 1ci defe 2 gune kechdi. amma 2ci bir facia, burun tutulması, bogaz agrısı. SHUKUR’ler olsun suda bir problem yoktu
bsraikra JeyranAhadova gecmis olsun cnm bol bol yesillik mandalina portakal ye soguk alginligina iyi geliyor ve kendini sicak tut
JeyranAhadova bsraikra yiyorum evet, doktorum ilac yazmagı hich sevmeyenlerden) ancaq organik sheyler ye, vitaminli sheyler ye))