Hellööööööö💜 Bu sefer ikinci doğum hikayemle geldim kızçeler💜 hiç uzatmadan lafa gircem planlı sezeryandı zaten. Bir numaram da çok cesurdum iki numaram da çok korktum niyeyse. Belki de bir numaram geri de bıraktığım içindi. Korkudan genel istedim ama gebelik tümörü ve damağımın içinde basınçlı kan olduğu için Spinal yapıldı neyse uzatmayayım anestezi soruyor acı var mı daha başlamadılar diye beni yokluyo len dedim bu ikinci sezeryan kestiler suan farkındayım 😂 oda gülüyor bana anamm beni aldı Bi mide bulantısı öksürük balgam ama nasıl bide gece 12 den sonra hiç bişey yemedim halde. Neyse çıkardılar iki numaramı ama görseniz ne kadar güzel. İçerideki herkes kız sandı 😂 neyse dikiyorlar beni ama öksürük gitmiyor meğersem ben öksürdükçe uyusukluk daha da çok yükseliyormuş bebek gitti ben dikildim 1 saat geçti hala öksürüyorum doktor da bırakmadı 2 saat ameliyathane de bekledim 🥺 neyse geçtim odaya pamuğumu getirdi babası ah görseniz aynı abisi 💜 Baş ağrım için kahve içmeyi eksik etmedim. Humanaya da basladım hemen. Sıcak kompres de yaptım az az sütüm gelmeye başlamıştı. Velhasıl kelam yürüyüş yapmayı unutmayın 2 de çıktım ameliyathaneden 7de yürüyüş yapıyordum sonda takılı bide 😂 yürüyüşten sonra hemen gaz gaita da oldu yani ben ona bağlıyorum komposto meyve suyu içmeme gerek kalmadı. Humana, bestlak, gögüs kalkanı, gögüs kremi en lazım olan şeyler diyebilirim. Rabbim herkesi bebeğine sağlıcakla kavuştursun inşallah 🙏🏻 💜