tolbetulll Kızlar 23 haftama girdim , bulantılarım tam azaldı derken midem deli gibi yanıyor . Gaviscon şurup kullanıyorum oda anlık fayda ediyor , başka önerileriniz var mıdır 🥺
Tugce3441 tolbetulll rennie çiğneme tableti kullandım çok yanıyordu benım sankı içimde ateş var gibi rennie iyi geliyordu
Melokrks tolbetulll Gastren diye bir şurup verdi doktorum onu kullanıyorum bazende süt içiyorum 2 yudum iyi geliyor mayalı acı ve baharatlı şeyler daha yakıyor midemi onları yemiyorum
Minikmom Gaviskon hamilelikte vermiyorlar diye biliyorum bende rengi diye bi surup vardı sanırım o iyi geliyor birde sut salatalik kabuklu ama sade soda su bunlar iyi geliyor
galaksidenbihaber İlaç dışında bir su bardağı suya bir çay kaşığı karbonat karıştırıp içersen mide yanman geçer. Ben bu şekilde geçirmiştim mide yanmamı
Pelinakcn tolbetulll banada gaviscon verdiler şu an 37+3 üm ne şurup kesiyor ne başka bişey. Önceden salatalık, soğuk süt falan iyi geliyordu
-Miracle- Bende reflü de var kızlar mide asiti böyle ağzıma kadar geliyordu çok afedersiniz gece yatarken yastığımı bir di iki yaptım iki yastıkla yatınca midem daha rahat oluyor sade soda rennie şurup ya da gaviscon iyi geliyor bide çok acı ekşi yememeye çalışın gece yatmaya yakın birsey içip yememeye dikkat edin yavaş yavaş düzeliyor