Dc_51 Tarsus Özel kadın doğum hastanesi banu gülen tek doktor hanımda doğum yapan varmı varsa nasıl iyimi ilgisi
MSultann Dc_51 Canım ben 26 haftalıgım. İlk aylar banu daha sonra emelle devam ettim. Şuan tamamen bıraktım. Medikalde Melih beye geçtim. Banuda kuzenim dogum yaptı illa gideceğim dersen ama ben önermiyorum o hastanede hiçbir doktoru.
Meriiii Dc_51 kadın doğum hastanesinden memnun kalan pek duymadım bende Ahmet Melih beye gıdıyorum mmt amerıkan hastanesı
Fadimegnl Dc_51 bende o doktora gidiyorum çok iyi bir bayan çok ilgili her zaman arıyorum hiç sıkılmadan cevap veriyor bence fikrini değiştirme
MSultann Meriiii Canım ben yeni geçeceğim Melih beye. Ayın 9 u hatta ilk randevum. Nasıl mennun musun adını cok duydum iyi diye.
MSultann Dc_51 Mennundu hatta bana o önerdi ama ben hiç mennun kalmadım.. Kadın dogum hastanesi tamenen para odaklı ve güven vermedi bana
Elifknt Selvi tehneldere vardı Ortadoğu’da gitti mi acaba bi ara aradım çıktı dediler hastaneden🥺 tek önereceğim doktor o olurdu