aogoya Şimdi çok araştırdım ve şöyle bir bilgi var internette 140 ve altıysa erkek 140 üstüyse kız bebek olduğuna dair bilgi geziniyor 15. Hafta bitmek üzere bu gerçekten doğru mu ? Yoksa bebek geliştikçe kalp atışı yavaş yavaş hızlanıyor mu ay ben cinsiyetini öğrenmek istemiyordum şimdi kendi kendime çözmeye çalışıyorum 😂
aogoya zamaneannesi80 14. Hafta daha bitmeden doktor cinsiyetini söylym mi dedi bende asla bilmek istemiyorum sürpriz olsun demiştim o haftada da sadece erkek bebeklerin genelde kendin gösterdiğini biliyorum az önce minik bi cihaz var onla kalp atışını dinledik 150 çıktı bende şaşırdım her iki bilgi çeliştiği için 😂 ayyy ne gelecekse gelsin işte ne bilim kafama takıyorum biraz öyle mi böyle mi diye 🤭 teşekkür ederim 🌸
Merve201119 aogoya asla doğru bir teori değil ben kızımı 12.ci haftada öğrenmiştim bunlar biraz doktorun tecrübesine ve bebegin pozisyonuna bagli bir durum 😍
zamaneannesi80 aogoya ya bu teorilerin hiç biri bizde tutmadı 😂 kalp hızı, sağda ya da solda olması, ekşi yemek, sivilceledendim kız bebek annenin güzelliğini alır derler 😂 sonuç oğlum olacak 😂