HavvaSonmez03 Kızlar Kayın babamın ismi Hasan Babamın ise Hüseyin ben ikisini koymak istiyorum ama kocam iki isim olmaz diyor iki oğlumuz olursa Hüseyin korsun diyor sizce hangisi Hasan Hüseyin mi yoksa Tek Hasan iyimi?
DilanK HavvaSonmez03 Madem tek isim istiyor 2. Erkek olursa Hasan Koysun ozaman neden kendi babasına öncelik tanıyor. Bence ya ikisini birlikte koyun yada hiç koyma
durumom2022 HavvaSonmez03 ya ikisi ya hiç de onun inadı inatsa senin de olsun ikinci çocuk oğlan mı olacak nerden belliymiş
Ysmndnz HavvaSonmez03 eşin sana inat böyle birşey söylemiş kesinlikle . Yok öyle dünya Hasan Hüseyin olsun 🤗
HavvaSonmez03 DilanK evet bende öyle dedim ama inadı inat 🤷🏼♀️Ben babama çok düşkün bi insanım o yüzden onunda adı geçsin dedim ama bakalım inşallah ikna edebilirim
HavvaSonmez03 Tomrishatun yani ilk Hasan diye düşünmüştük oğlan olursa sen korsun kız olursa ben korum diye Oğlumuz oluyo Hasan koycaz ama yanına Hüseyin olurmu diye 🤷🏼♀️
ikimelekannesii22 HavvaSonmez03 ikisinide koymayın bence yeni modern isim koyun herkes kendi adıyla büyüsün