MelisBerdo merhabalar, öncelikle ben 14. Haftada yaptırdım testi. Aşkın bey sonucun 10 günde çıkacağını testin de amerikaya gönderileceğini söyledi kabul ettik hemen. Fakat testi verdikten 15 gün sonra genetik izmirden arandım, kan tahlilimin gümrükte takıldığını söylediler hadi tamam dedim 2. Kez kan aldılar yine aradan 15 gün geçti tekrardan izmir genetikten arandım bj seferde kandan değer bulamadıklarını söylediler ve 3.kez kan almak istediklerini söylediler. Bu sefer izmir genetikle kavga yaptım kabul etmedim. Zaten 1 ay bu sonucu beklerken yeterince yıprandım stres yaşadım. Daha sonra hem izmir genetik hemde aşkın hocanın kararıyla para iademizi aldık. Bir daha da yaptırmadım bu testi şuan 22. Haftadayım eğer bebeğim hasta ise de her türlü başımın üstünde yeri var.🙏🏻😊 bu süreçten sonra 2 ayrı doktora gittim nifty sürecini anlattım 2 doktorun dediğide şuydu, izmir genetik kan sonucunu amerikaya göndermezmiş kendi türkiyedeki laboratuvarlarında sonuca bakarlarmış ve bana 2 kez söyledikleri bahaneler her 2 doktorada saçma geldi.😔