Ebbrruu ebru hanim çok rahat konuşuyorsunuz ben evlendim düzenli olan adetim her zaman hep 27 gün aralıkla gecikmeden olurken tam 40 gün oldu yani 13 gün gecikti testler yaptım dr à gittim olabilir yeni wvlendiniz bi süre DÜZENSİZ olabilir diye azarlanarak yollandim kibarca da değil. Ki daha ince kist tedavisi olmuş biriyim benim korkum kist di. 2. Ay 45 gün Ara geçti gittikçe gecikti dilwrecwktim ama gitmedim birde artık evlenince vajinal kontrol oluyor diye ürktüm. Snra 15 gün geçti adet oldum korktum nasıl yani diye gittim yine sadece beta hcg bakti ve hamile değilsin kanama bitince gel vajinal bakalım dedi .... yani olabilir korkuyor belki azarlamak neden yada hastane uzak eşi belki meşgul vesaire üslup yanlış sizin . Sana gelince arkadaşım yeni evli isen olabilir böyle DÜZENSİZ lik yada korunmayı yeni biraktiysan falan bikaç ay olabilir bende de birinde öyle ağır yoğun ve ufak pihtilarla parça parça aktı ihmal etme geçmiş olsun acile değil kadın doğum olan büyük bir hastanenin aciline gidin. . Normal acil sizi onemsemez