MirayveAnnesi22 Kızlar bunu sormam gerekiyor bende hep vardı ama hiç agrı kanamam yoktu yıllardır yok gibi bi kaç gündür oturamıyorum çok acıyor 😣 bu noktamla doğuma engel midir ya da doğumda daha kötü olur mu 38+4 deyiz çok kasılmam var ama açılma yok
Whitewomen MirayveAnnesi22 Annem senelerce çekti en sonunda ameliyat oldu. Ama hala ara ara sızlar kabız olunca. Normal doğumda ıkınmaktan makat çatlağım oldu 3 ay boyunca işkence gibiydi. Bu sefer sezaryan yapicam sırf o sorundan dolayı
aysnrozgn MirayveAnnesi22 tam da şimdi hemoroid hakkında yazmak için gelmiştim ki başlık açılmış madem buradan yazayım. Daha pazar günü başıma geldi ishal olmuştum o mu tetikledi bilmiyorum bi gün içinde makatımda meme oluşmuş. Öyle bir ağrı görmedim niye oldu nasıl geçecek diye ağladım resmen. Ben de 38+3üm bu arada. Pazar günü geceden sarı kantaron yağı sürmeye başladım ağrısını hafifletti. Dün sürmeye devam ettim. Bu sabah kalktığımda küçüldüğünü farkettim. Kantaron yağı gerçekten mucizevi bir yağ. Tavsiye ederim.
yabansena MirayveAnnesi22 doktorunuza mutlaka söyleyin durumu. Doğum anında ıkınmaktan dışarı çıkabiliyor. Belki buna önlem alınabilir. Doğum anında doktorun bi cümlesi vardı biz bunu daha önce niye farketmedik diye bende anlamadım tabi neyi dedim bişey yok dedi. Odaya geçtim oturamıyorum o zaman anladım bişi olduğunu tuvalete gittim foto çektim ağlamaktan 15 gün kendime gelemedim. Doktorunla mutlaka konuş varsa bi önlem alınsın.
MirayveAnnesi22 yabansena Konuştum ama şimdilik bişey demedi benimki zaten dışında ama şu ana kadar hiç rahatsız etmiyordu bende dün biraz bişeyler sürdüm rahatlattı tabi doğum anında nasıl olacak bilmiyorum 😢
Lsvda Bendede kronik anal fissür var yani makat çatlağı, doktorum sezeryan yapacağını söyledi. Normal doğumda ıkınmaktan orayı iyice deforme ediyormuşuz bunu göze almayalım sezeryan yapalımm dedi.
MirayveAnnesi22 Lsvda doktorum normal doğumda ısrarcı ben ikisinden de korkuyorum ama riskli durum olmadıkça normal daha iyi diyor