Öncelikle ben doğurdum kurtuldum Allah hamile olanları bi avazda kurtarsın inşallah. Hep burada doğum hikayelerini izlerdim birgün bende sağ salim yavrumu kucağıma alayım doğum hikayemi yazacağım diye kendime söz vermiştim. Gebeliğim boyunca hep yüksek tansiyon ve ödem problemim oluştu. Hamileliğimin başından beri devlete kontrole gidiyordum fakat tansiyonum yükselmesine rağmen normal olabilir diyorlardı. 37 haftalıkken özele geldim ve muayenede yime tansiyonum yüksek çıkmıştı ve doktor gebelikte tansiyon en tehlikeli şey demişti ve o gün kan değerlerim de düşük çıkınca doktorumla beraber 38+3 e sezeryan günü aldık. 05.09.2022 sabahı saat 8 de hastanedeydik saat 9 a kadar yatış işlemlerim kan tahlilleri lavman vs. Yapıldı ve odamda beklemeye hazırdım. Saat tam 09.50 de ameliyat haneye indirildim ve spinal iğnesi yapıldı inanın hiç ama hiç acımıyor damar yolum daha çok acıdı benim. Ve saat tam 10 da doktorum geldi başlıyoruz hazır mısın dedi evet ama çok korkuyorum dedim ekip harikaydı beni sakinleştirmek için sure bile açtılar çok iyi geldi. Ben anestezi doktoru ile konuşuyorum bi yandan basladilar mi kesmeye diyorum ne kesmesi bebeği çıkardılar bile dedi ve bi baktım meleğim ağlıyor tam 10.07 dünyaya gözlerini açtı. Ve bebeğimi bakımları için götürdü ebeler. O sıra gözlerimin önü kararıyor midem bulanıyor dedim ve damardan ilaç yaptılar gerisini hatırlamıyorum meğer beni uyutmuslar tansiyonum yükseldiği için uyandığımda asansörde sedye ile odaya götürüyorlardi beni ve sedyeyi süren adam uyan kızın seni bekliyor dedi ve o an dünyalar benim oldu odaya gittiğimde meleğim orada mışıl mışıl uyuyordu. Size tavsiyem normal yada sezeryan farketmez hiç korkmayın benim son 1 ayım korkuyla panikle geçti ama hiç gerek yokmuş o kadar paniğe korkuya iğne vurunmaktan bile korkan ben sezeryan olsuysam herkes olur. Allah’a emanet olun bizim doğum hikayemizde bu kadar Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 💕🥰❣️