Sarilale Boğazıma kadar midem yanıyor uyutmuyor çok kötü oldum yaaaa😑 nasıl geçer bilen lütfen bir akıl versin
Busragndz7 Sarilale Rennie Duo şurup kullanıyorum baya rahatlayor beni aile hekiminize yazdırabilirsiniz ☺️
Sarilale silenceee perşembe ya da cuma gideceğim o zaman yazdırırım. Sağol şimdi soda içeceğim inşallah rahatlatır
Sarilale Busragndz7 perşembe ya da cuma doktora gideceğim o zaman kesin yazdıracağım😊 bu şekilde durulmuyor böyle bir yanma yok boğazım yırtılacak resmen
Sarilale oznuroznur07 normalde perşembe y da cuma doktora gidecektim yazdıracaktım ama bu şekilde olursa sabaha kadar artık yarın gideceğim böyle dayanılmıyor çünkü. Teşekkürler artık geçmezse birini doktora sorup alırım 😊
353877 Sarilale seni o kadar iyi anlıyorum ki. Allah kimseye mide ağrısı vermesin. 2 gün şurubum yoktu maffoldum. Sabahları afedersin yeşil su mideden geliyor. Bugün fazla fazla şurup yazdırdım.
Sarilale 353877 o kadar kötü ki sabaha kadar uyutmadı sabah 5 6 gibi anca uyuyabildim. Bende bugün gidip alacağım şurup dün geceyi bir daha yaşamak istemiyorum