Sddka1996 Cagla-polat1 31+6 dayım. Bu hafta ciddi anlamda ağırlaştırılmış moda geçtim. Ara ara sancilarim oluyor 1 haftadır. Umarım erken bir durum olmaz doğuma hazırlık tir bunlar
Sarilale Cagla-polat1 32 haftalık hamileyim 2 gündür midem yanıyordu bu gece çok kötü oldum boğazıma kadar yanıyor uyuyamıyorum
Gul-18 Cagla-polat1 33 haftalık olduk mide yanması sık idrara çıkma uykusuzluk böyle geçiyor simdilik
Neslihan5241 Cagla-polat1 31 haftaligim bende çok kötü oluyorum oğlum çok hareketli dur durak bilmiyor bir yandan rahim ağrısı çekiyorum yatıp kalktığımda yuruyemiyorum açısından dün kontrum vardı doktora gittim suyun normal kilosuda gayet iyi dedi 1800 olmuş esim de diyor çok az diye doktorum iyi dediyse bende takılıyorum bu duruma.hastaneden geldikten sonra okula gittim geldim sağ belimin boslugunda 1 dk lik bı batma oldu ağrısına dayanamadım sizde böyle oldumu
Gebeyim15 Benmde sağ tarafımda bi ağrı var neden acaba ya bileniniz var mı asla sağ tarafıma uzanamıyorm boşluğumun olduğu kızım çok acıyor
Nurayaksan Gebeyim15 böbrek genişlemesi olabilir ben o yüzden sağ tarafa yatamıyorum hep sola yatıyorum
Dslrprsimom 34 haftalığım şuan ama bitiğim sadece uyumak istiyorum midem sürekli ağzımda sürekli midem yanıyor. Tekmeleri çok canımı yakıyor😐
Alisa015 Cagla-polat1 bel ağrısı tualet sıklığı ayak şişmesi mide yanması yorqunluk 33 hafta kızımla🤲🥰
Bguzeel Cagla-polat1 ağırlaşma uykusuzluk vs yaşamıyorum şükür. 33 haftalığız ama bu gece ilk defa sanki adet olacakmışım gibi ufaktan bi ağrı oldu bel ağrısıyla birlikte😒 normaldir umarım. Birde akıntı idrar sıklığı bende de var bilhassa geceleri 🙄 bu hafta kontrolümüz var bakalım kızım kaç kilo olmuş keyfi nasıl 🤷🏻♀️☺️
Duruuulina Cagla-polat1 33+2 yim ikinci doğumum olacak ilki normal dı buna 32+5 te makat geliş dediler inşallah düzelir 36 ya kadar hiç sezeryan olmak istemiyorum çok korkuyorum hiç moralim kalmadı
Cagla-polat1 Bizde 31+0 bu haftaya kadar en büyük şikayetim bel agrısı haylada geçmedi 5 dk fazla ayakta durdum mu belim kopacak gibi oluyor kızlar bu haftaya geldik o kadar çok hareketleri değil benim kız ilk gebeliğim ondan mi acaba