Feyzanurguc Bir yerde okumuştum bir sporcu ip atladıktan sonra kolay doğum yaptığını söylemiş sizce sorun olurmu kordon dolanması gibi ?
Soruyorumm Feyzanurguc siz de sporcuysanız deneyin ama hayatınızda aktif spor yapmıyorsanız birden ip atlamayın bence rahiminize idrar kesenize zarar verebilirniz
Sevincceylan Feyzanurguc bebeğe zarar verirsiniz az kalmış bekleyin Rabbim doğacağı günü yazmıştır helbet bizim hurma çay filan yaptıklarımız sadece sebeb önce Allahtan tabiki içinizde kalmaz doğurursunuz merak etmeyin
Kukulikukuli12 Feyzanurguc tuvalet yapar gibi bacaklarını karnında 2 yana ayırırak sekilde otur kalk oturunca biraz öyle kal. Ama mutlaka kalkmak için destek al bir yerden. Bacaklar cömelşnce yanda kalacak göbek bacak arasında kalacak sekilde
Feyzanurguc Soruyorumm sporcu değilim ama hareketli biri olmama rağmen 1 cm açılmam var sadece sancılar da var fakat açılma yapmıyor belki açılmama yardımcı olur diye düşünmüştüm
hayirlisi06 Bebek eşinden ayrılır derler eskiler tabi doğrumu yanlış mı bilemem ama bana tehlikeli geldi
Feyzanurguc hayirlisi06 hurma ve bitki çayları da işe yaramıyor sezaryen olmamak için neler yapabilirim ona bakıyorum öyle böyle bir yazı okudum ve merak ettim açıkçası
Sevincceylan Feyzanurguc inşaallah sağlıkla gelir 2 3 güne doğurursunuz bence öyle rahatki sonrası aklınıza bile gelmez bebeğiniz doğduktan sonra bu günleriniz
Hatihati Feyzanurguc doktorunuza danışmadan hareket etmemenizi tavsiye ederim.Pilates yürüyüş gibi şeyler olsa tamam ama ip atlama başka bence.