Asdfgh Arkdaslar doktor bu ilacı yazmıstı basladım afedersiniz isal yaptı beni kapkara oluyor bıde karın agrısı yaptı midem de bulanıyor yan etki mı yaptı acaba bazı yorumlarda siyah ısal oluyormus dye okudum ama bilemedim
blackberry118 Siyah ve kabizlik yapiyor bende de. En az yan etkili bu dedi bana kactane doktor. Daha once ferrum yazmislardi. O karin agrisi da yapiyordu.
Asdfgh blackberry118 bende bugun cok rahatsız oldum ya karın agrısı baya yaptı ısal oldugun ıcın sanırım anlayamadım midem de bulanıyor ıkı hafta sonra da kontrolum var ilacı bıraksam mı bilemedim
blackberry118 Asdfgh Ben bu hafta ara verdim vala zaten kanım demirim düşük degil. Bi de grip olunca ara verdim. Bgn yine devam et dedi doktor
Asdfgh Habis07 sakıncalı mı acaba ya cocuk ıcın doktoruna dedın mı sen canm benm randevu gunum var oyuzden kullananlara sorım dedım
Asdfgh blackberry118 benımkı dusuk cıktı 10 Dı kanım dun grip oldum cok Fena bugun de boyle olunca pert oldum
blackberry118 Asdfgh Cok fazla etkiliyorsa doktorunuzdan degistrmesini talep edebilirsiniz. Cok geçmiş olsun