Mervegc 7 haftalik hamileyim. Bugün kanamam oldu. Hala da az az devam ediyor. Acilw gittim bastan savma bakılıp bebek duruyor dendi sadece. Yasayan bilen var mi böyle durum. Cok korkuyorum yardımci olur musunuz
Selamcanim Mervegc keşke başka hastane aciline de gitseydiniz. Sabah özel hastaneye gidin isterseniz bi görünün.
Turas2519 Mervegc selam canm. Benimde gebeliği öğrendiğimde lekelenmelerim vardı kahverengi seklinde. Suan 9. Haftadayız hala geliyor. Ama doktot endişelenme demişti. Ultrasonda baktıgında içerde aktif kanaman yok dedi. Kanaman kırmızı sekkinde değilse eğer korkma
Kubruzram Mervegc geçen sene bende o şekilde düşük yaptim tekrar hamile kaldım dün 9+5 günlüktü kalbi durmuş yavrumun kahve rengi lekenme geliyordu dün kürtaj oldum ciddiye alın lutfen
Gaye_zeliha Bende de olmuştu canım leke gibiydi benim az geldi ve bitti acilde ilgilenmiyorlar sen yine kendi doktoruna görün
Mervegc Selamcanim evet gidicez zaten de beklemek cok zor. Bebek duruyor deyince biraz icim rahatladi ama yeterli degil tabi yarin yine gidicez
Turas2519 Kubruzram 9 hafta 5 günlükken mi kaybettiniz bebeğinizi. Kahvengi lekelenmeler cok mu yoğundu peki sizin? Ne kadar süredir oluyordu biraz bahsedermisiniz 🙏🏻
Annesininportakali53 Mervegc kırmızı dan korkulur zaten canım bebek iyi olabilir tabi ama kese etrafı kanama olabilir belki beklemen hata direk git progestan vs birseyler verir hem için rahat eder
Kubruzram Turas2519 9+4 günlükte öğlen kahve rengi lekeler gelmeye başladı açık renk sonra koyulaştı ama az az geliyordu sonra renkten korktum acile gitti bebegin kalbi durmuş dedi çok birseyim yok çok hafif bi sancı vardı kasikta ama o bile çok değildi
Mervegc Annesininportakali53 gittim doktora cok şükür bebek gayet iyi benim kanamam bebegin yerlesmesinden dolayi olmuş iğne ve ilac verdi