SemaArin KIZLAR 19 HAFTALIK HAMİLEYİM DOĞUMUM KIŞA DENK GELİYOR DOĞUMUMA YAKIN İSTEDİĞİM PİJAMA TAKIMI ZAMLANİR GİBİ ŞİMDİDEN ALIP KOYSAM ÇOK MU ERKEN
Fatma023 SemaArin ben bebek arabası beşik her şeyi 20. Haftamda almıştım. Bebek kıyafetlerini de. Şimdi hepsi iki katına çıktı. Bence erken alabilirsiniz çık artıyor fiyatlar. Şimdi 39. Haftadayım herşey hazır daha rahat oluyor insan.
34Cansu Bence erken boşver o zaman al deneyip alırsın en azından şimdi alsan ya büyük olcak ya küçük olcak bende 10 haftalığım kilo almadım hiç kuzenim 14 haftalık 10 kilo aldı şimdiden bekle derim
XGoncaa Kilonu kestirebiliyorsan al. Ama zor bilemezsin ne kadar kilo alacağını 30dan sonra ani kilo artışı olabiliyor
34Cansu SemaArin diyorum ya bilemezsin ben geçen pentide indirimde diye emzirme atleti aldım normalde s giyerim veya xs onu m aldım belki ilerleyen zamanlarda kilo alırım olmaz diye 50 tl mi neydi emzirme atleti alayım nolcak dedim ama pijama takımı için acele etme 30. Haftalarında bak derim
Eminecalk1 SemaArin bence al canım içinden nasıl geliyorsa kendi bünyeni az çok biliyorsan eğer. Hiç olmadı dolumdan sonra illa ki kullanırsın. Zaten pijamalar esnek olduğu için kendi bedeninden bir beden büyük alsan bence ideal olur.
Bebekdelisi SemaArin bence al koy zam gelecek ben hatta bır onceden kalan giyiyorum altını evde gebe pantolon gibi olandan al cok rahat kılona göre ayarlıyorsun yandan