Akbasinci Kizlar 39 haftada olan varmi uygulamaya gore 3 gün kaldi ama gelmiyo hala beyfendi plates topundayim sabahtan beri karnim hala semsert gün icinde hala cok hreketli kanal indi ama kafasini yerlestirmemisti tam en son dogmuyor arkadaş 😨
Sydayd Akbasinci bizde 39+4 teyiz ne ağrı ne sancı bir şey yok doktor eğer açılma olursa suni verelim dedi eğer istersen yoksa sezeryan ile alalım dedi. Bende kararsızım beklemeli mi yoksa suni mi almalıyım inşallah gerek kalmadan doğum yaparız
Hilal0606 Akbasinci 39+5 iz bizde. Karnım sert ama akıntı hiç olmadı bugüne kadar. Dün hafiften bel ağrısı bile denmez bi ağırlık oldu belimde o kadar. Daha da bişey olmadı. Gelesi yok nazlı kızımın ☺️ . Başta erken gelir diyordum ama şimdi hep hamile kalcakmisim gibi geliyo 🤣
Ebruxxxx Akbasinci 39+5 açılma yok ama bel ağrısı çok o değil koyu akıntı gelip duruyor anlamadım Nisan diyorlar ilk gebeliğim belim ağrıyor
Sksjhsh Cigdemalp an itibariyle bizede 40 haftalik Olduk 😍ama daha ne gelen var ne giden yarın kontrol var inşallah gelir 🤲🏻
Akbasinci Sydayd benim ikinci dogumum ilkini normal yaptim 39+5 te dogdu bu da 39+4 suan ama gelirmi bilmiyorum normalde 3 gun kaldi 40 olmasina 😑
Akbasinci Aalleeyynnaa bilmiyorum 4 kilodan yukarisini doguramazssin demisti bu ikinci dogumum ilkindede 39+5 te geldi oglum 3 bucuk kilo dogdu
Akbasinci Hilal0606 ay vallahi banada surekli dogurdun mu dogurdun mu diyorlar uygulamaya gore 3 gun kaldi ama gleen giden yok oglum gelmek istemiyo 😁