denizz89 Hanımlar lohusa olunca namaz kılamayacakmıyıx sürekli kanama mı olacak ara ara da olsa ? abdest almak ibadet etmek falan nasıl yapıyorsunux merak ediyorum ihtycm var yardmlarnxa
elifsahincakmak denizz89 lohusayken namaz oruç kuranı kerim okumak gibi ibadetler yapılmaz zaten adetken nasılsa lohusayken de dini hükümler aynıdır 40 gün sonra istediğinizi yapabilirsiniz 😊
Maviii denizz89 abdesttini almak istersen alırsin yine, ama namaz oruç kuran okumak dini hükümler yerine getirilmiyor diye biliyorum bende. keza ilişkiye girmekte yasak 😊
33sibel denizz89 lohusalık tam 40 gün sürmüyor buna dikkat etmeniz gerek bitişine göre artık leke beyaza döndüğü anda hemen. Abdestlenip namaz ve ibadetlere başlamanız gerek.
denizz89 @elifsahincakmak anladm canm bunu cok merak edyordum inşAllah hayrlsyla geçerse yaparız biz de Rabbmn izniyle ozmn🤲
Beyruha Herkeste lohusalık 40 gün sürmüyor , ilk gebeliğiniz ise kaç gün sürdüğüne dikkat etmelisiniz çünkü sonraki gebeliğinizde okadar lohusalık sürer. 2. Gebeliğiniz ise bir önceki lohusalığınız ne kadar sürdüyse o kadar gün lohusa sayılırsınız. Lohusayken namaz, kuran, oruç , ilişki yoktur.
denizefe 40gun ılıskıye grmedık dualarımı okudum ama namaz kılmadım her banyodan snra abdestımı aldm ama alıskanlık abdestlı okudum ogluma hep