Hayattdmrkrn Kızlar haşema bonesinin içerisine topuz yapıyor musunuz internetten baktığım fotoğraflardaki kızların başı bonesi çok güzel duruyor ben beceremedim sanırım bonenin içine topuz için bişey takmam gerekiyor mu yoksa zaten güzel de durmuyo 😣
suscarparimm Hayattdmrkrn Topuz tokası takıyorum saçım kısa olduğu için yeterli oluyor alttan yapıyorum çok üstten yapmıyorum
Gzmnrr Hayattdmrkrn bende topuz tokası takıyorum sadece yetiyor ıslansın yıkanınca kuruyunca hic bşsey olmuyor, ama evet katılıyorum o fotolardaki gibi asla durmuyor bizlerde nedense 😆
Ebuli3454 Hayattdmrkrn Ne haşeması Kız yaz bitti diye biliyorum ben 😀 bugün İstanbul da millet sweet giyip gezdi soğuktan 😀
nilsmomy Hayattdmrkrn Allah im nolur bende tatile gidip haşema bonemin altına topuz tokası takayım nolur😂
Hayattdmrkrn suscarparimm çok teşekkür ederim yani o toka ıslansa da bi şey olmaz sonuçta ben de sizin gibi yapıyım o zaman
Hayattdmrkrn Ebuli3454 ay inşallah soğusun ya artık havalar ben üşümeye razıyım 🤣 şöyle bi tatile gidelim dedik iç anadolunun bağrında olunca heves ettk bu zamana kaldı 🤣
hepoyleolurzaten Ebuli3454 2 gün önce bi anda soğuyan Ankara’dan sesleniyorum. Tek zıbınla dolaşan bebeğime akşam hırka giydirdim 😂 Yaz bitti bitti
Ebuli3454 hepoyleolurzaten Hahah bende evin içinde uzun kollu penye girdiydim hep 😀😀 ohh serin serin iyi böyle devam ke 😀
Hayattdmrkrn Valla kızlar hafif serin beklemiştim antalya yanıyor nefes alamıyorum dışarda iyi ki iç anadoluda yaşıyorum dedim 😄😄