AleynaSvn Kızlar 28 haftalık hamileyim ve çok şiddetli bacaklarıma kramp giriyor ve hep sabaha karşı ya da gece onun acısıyla uykudan uyanıyorum ağlayacak hale geliyorum napmalıyım yardımm lütfen
Hilal-95 AleynaSvn magnezyum kullanıyormusun bende aynı şekılde bende yaşadım onun dışında muz yoğurt sade soda yememi sölemiştş
Elif-dmn AleynaSvn ben hergun bir tane maden suyu içiyorum, ve bir kase yoğurt tüketiyorum canım. Magnezyum ilacıni kullanmaya gerek kalmadı
Gizemkly AleynaSvn kesinlikle magnezyum kullanmalısın aman diyim erken doğuma kadar götürür genelde herkes Magnorm kullanıyor devlet karşılıyor bana o bile yetersiz geldi özel bi ilaç aldım yazıl günah kendine hemen başla
Sinem57 Canım merhabalar bnd 28 haftaligim bnmd sancim var 3 4 gündür ve sol bacağıma vuruyor şuan da da devam ediyor haftaya kontrolüm var iple çekiyorum yarında tetonoz vurulmaya gidicem sorucam geçen gün başka uygulamada sormuştum bayanın biri doktoruna sormuş rahim kendini doğuma hazırlıyor demiş doktoru Allah yardımcımız olsun
Merveclnk AleynaSvn ben çok muzdariptim o durumdan magnezyum kullanmalısın bana çok iyi geldi kesildi ağrılarım. Uykulardan uyaniyordum ben de ama geçti çok şükür sizinde bir an önce gecer insallah ☺️
Haticeeklyc Ben aksam yemeğinden sonra magnezyumu içiyorum. Bir tanede soda o gece krampım olmuyor deneyebilirsiniz