Gizem2121 MadameHappy34 yüz üstü uyumak ve ev temizligu artk kriz gecirecm nerdyse ev işi yapamadigm icn
030323-brck MadameHappy34 et yemek ya😭14 haftayı bitirmek üzereyim hala et yiyemiyorum doğumdan sonra da tiksinirmiyim diye korkuyorum hala bulantimda azalma yok çünkü ara ara tavuk yiyorum onu bile zar zor
mrvsyma Morkelebek26 Yudum yudum deniyorum ama o kadar az yetersiz geliyor ki umarım ben de içmeye başlarım 🙏🏻
Morkelebek26 mrvsyma bunu mutlaka doktorunuza danışın benim vücudum çok susuz kaldı beni 5 gün hastaneye yatırmışlardı. Ağzım dudaklarım kupkuruydu susuzluktan ağlıyordum bide serum isteyin bir şekilde karşılıyor. Sizde elinizden geldiğince bütün meyve sularını deneyin mutlaka içebildiniz birşey olur bir süre sonra kussanızda vücut su alsın (her ne kadar su yerine geçmese de) ben çilekli link içine 2 küp buz atıp onla karşılamaya çalışıyordum susuzluğumu serumda takılıyordum öyle öyle bu zamana geldim çok şükür 🤲
Mucize_mm MadameHappy34 bende 8 haftalığım doktoruma ozellikle sordum ama kesinlikle onermedi artik yuz üstü yatmak doguma kadar yok dedi bana öğrendiğim anda 😂
Haziran28 Özgür olmayı özledim.Özgürce hareket etmeyi,istediğim kıyafeti giymeyi,bazen aç kalmayı,sadece kahveyle öğün geçiştirmeyi…En önemlisi incecik halimi özledim kilo çok çirkin hissettiriyor 😔
Furkanzumra Ballikom bende çok severim yüzüstü yatmayı bacaklarımı sağa sola severek yatmayı şimdilik yatiyorum ama sonra ozlicem😊😊
Mucize_mm MadameHappy34 bence dikkat edin kendimizi ne kadar sola yatirmaya alıştırırsak o kadae iyi bence şimdiden doktor ilerde yatarak hareket bile yasak olacak dedi sabit yatmak gerekmia kordon dolanmasın diye bakalim nasil gececek bu aylar 😂
momofatlas34 egemomss merhaba 🤗 herkesin diyet listesi kendine özeldir biliyorum ama listenizde meyve var mı acaba?
annelikyolundaa MadameHappy34 Rakıı, özgürce seks, yüzüstü yatmak, hızlı hareket edebilmek, kokoreç yemek, sosis yemek ve daha bir sürü şey 🥲 Ama hamileliği de çok sevdim bi yandan. 35+5im. Hem bitecek diye üzülüyorum hem de bitsin artık diyorum 🥹
mrvsyma Morkelebek26 Ya ben hemşireyim evde kendime damar yolu açıp serum taktım sürekli ama artık heryer mosmor damar bile kalmadı vücutta bir doğursaydım diyorum. Büyük konuşmayayım ama bir daha tövbe😞