Ebrarabla_06 MadameHappy34 yüz üstü yatmayı bide artık rahatça giyinmek istiyorum seçim yapmadan önüme ne çıksa giymek istiyorum 🤭
Der_0 Eceninanne etsizde var bence ben hiç almadım bilmiyorum o hazır alınanlara çiğ köfte demeye bin şahit lazım ya. Ben çiğ köftenin şehrindenim diye kendimiz yapıyoruz burda 😂😂 çok güzel gidiyor amaaa
Ballikom MadameHappy34 mesela hamile olmadan önce yüz üstü kollarının üzerinde uyumak varken hamileysen bunu yapamadan uyumak ozledigimdir
Furkanzumra Ballikom bende çok severim yüzüstü yatmayı bacaklarımı sağa sola severek yatmayı şimdilik yatiyorum ama sonra ozlicem😊😊
Tasbebek MadameHappy34 daha beş haftalıkken çok erken bunları düşünmemiz için karnınız çıkana kadar yüzüstü yatın nefes darlıklarınız başlayana kadar ve eğer riskiniz yoksa hamile değilmiş gibi hareket edip hayatınıza devam edin ben pire gibi ordan oraya hareketli biriydim 30. Haftadayım artık karnım müsade etmiyor 😂
ecemila MadameHappy34 sabah uyanır uyanmaz kahve içmeyi ve günün en sevdiğim saati kahve saatiydi 😊😄 şimdi ilk tiksindiğim şey kahve oldu ve tabi dibi gelmiş saçlarımı boyatmayı 😕
Ballikom Evet haklısınız yine de yüz üstü yatmamak tebbir almak alıştırmak iyi olur sizinde bebiş çoğu gitmiş azı kalmış Allah yardımcınız olsun
Gizemkly MadameHappy34 yaa daha yeni öğrenmişsinizdir bile ne ara neyi özliceksin ☺️ Dah dur rahat rahat tuvalete gitmeyi Bile özliceksin 😂😂 yatmayı bırak yataktan kalkmayı Bile özledim
XGoncaa Benki ayak parmaklarıma topuklarıma kadar bütün eklemlerimi çıtlatıp kütleten insan🤦🏼♀️ Sırtımı ve belimi zarar olur diye kütletemiyorum ellerim ve ayaklarımda ödemden çıtlamıyor o kadar çok özledimki kütürdetilmeyi😂
Gamzenur0809 Esayser aynen pantolon giymek ama dogumdan sonra bı sure gıyemeyız galıba ben şimdi onu dusunuyorum doktora felan gıderken hamıle iken gıydıgım kıyafetleri gitmek istemiyorum bakalım dıger kıyafetlerde olcak onlarda olmaz ne yaparsak artık
Esayser Gamzenur0809 hamileyken giydiğimiz kıyafetler aynı üniforma gibi 🥲 bazen yanımdan pantolonlu bi kız geçince çok kıskanıyorum 🥲🥲 inşallah doğurduktan bi süre sonra eski formlarımıza kavuşuruz 🌸
Cherry95 MadameHappy34 aç karnına koyu filtre kahve , akşamları eğlenceye gidip buz gibi ekşili tuzlu margarita içme….