Papatya_16 MadameHappy34 deli gibi temizlik yapmayı 😍♥️ Gene yapıyorum ama dikkat ettiğim için hiç temiz olmuyormuş gibi geliyor
-Papatya- MadameHappy34 benim ki biraz tuhaf olacak 😂😂 hamilelikte şöyle bi yatıp ilgi alaka göremedim 😒 düşük tehlikesi olduğu halde. Ailem uzakta ve malesef gelemediler. Eşim ailesi de çok yakınlar ama gelmediler 🤷🏻♀️ Ben gelirler diye beklemiştim.
MadameHappy34 -Papatya- 🫣 Evet uzaklık her zaman kötü. Allah yardımcınız olsun umarım doğum da yanlız olmazsınız.
Pera34 Hareketli yaşantımı özledim yorulmadığım günleri , doya doya kahve içmeyi , ayak bileklerimin ve bedenimin incecik olduğu günleri 😂
-Papatya- MadameHappy34 yok cnm o kadar da değil gelsinler ona da 😂 Allahtan bi kaza bela olmazsa inş gelecek annem.
PapatiA Baymehal tamamen kendi düşüncem mikrop kaparım ters bi hareket yaparım bi zarar veririm korkusundan
Dmttthemum PapatiA ben kaptım tatilde enfeksiyon iki haftadir geçmiyor ilaç da kullandım üstelik en iyisini yapıyorsun
Baymehal PapatiA anladım da için bence rahat olsun deniz en temizi zaten çoğu doktorlar da öneriyor suda doğumlar bile varken korkma bence
Melokrks Der_0 Aynısını bende yaşıyorum sonra kızıyorum kendime beynimi kodlamaya çalışıyorum sırt üstü dönme diye uyurken 😀
Yesimmm000 Serapppp61 turk kahvesi icmiyo musunuz hic doktorlar veriyor günde 2 fincana kadar . Ben içiyorum valla ☺️
Serapppp61 Yesimmm000 yok hayır içmiyorum. İlk gebelikte biraz dikkatli davranıyorum. Kahve içmeyi erteledim.
Melk00 Yüzüstü yatmak ,kot pantolonla incecik gezmek ,çabuk yorulmamak ,özgürce hareket etmek ,redbul kola içmek ….
Dilan5714 Sleepless_Mother ben şuan 8+5 ci haftamdayım yüz üstü yatıyorum bazen bişey olur mu ? karnım pek çıkmamış
PapatiA Dmttthemum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldık 3haftam daha kaldı inşallah önümüz de kış seneye Allah büyük 🙂 ınsallah buraya gaz ılacı felan dıye post açtığımızı da görürüz 😍