Sevgiiss Kızlar sabah akşam hıçkırık hissediyorum normal mi bu durum ? Birde bitmek bilmiyor dakikalarca sürüyor
Vera001 Sevgiiss biz bu gece 37 olacağız günde mutlaka 2 3 defa hıçkırıyor 5-6 dakika sürüyor bazen daha fazla, normal yani sağlıklıymış hıçkırmaları ☺️
oykumm_1233 Sevgiiss hang haftada baslıyor hıçkırık acaba, ben 25 haftalıgım pıt pıt bı kaç dk bısıler oluyor 😂
Cigdemm1 Sevgiiss bizimde öyle hatta şuan hıçkırıyor oğluşum🫠 dakikalar sürüyor sabah öğle akşam hıçkırır😂😂
Vera001 Sevgiiss normal canım hiç takılma ona bizde kursağı genişliyor derler gayet sağlıklı hıçkırmaları 😍
Sevgiiss oykumm_1233 30 dan beri hissediyorum canım. 3 5 dk kalp atışı gibi göebğim 2 saniyde bir inip kalkıyo öyle tarif edeyim 😅
Elibo Sevgiiss birde benım bas asagı dogum pozisyonunda hıckırdıkca rahımde hissedıyorum cok fena oluyor
Sevgiiss Elibo benimde baş aşağı ama kafası sağımda tam yamuk duruyo anlatabildim mi bilmiykrum ama 😂
Elibo Sevgiiss evet evet benımde aynı kfası solumda ayakları sağ tarafımda sağ tarafıma yttıgımda benı döndurene kadar tekmeliyor sıpam yaa geceleri tekmesıne uyanıyorum dönuyorum soluma curudu solum resmen
Selosshh Sevgiiss bende 31 haftalığım, sabah akşam hissediyorum hıçkırıklarını baya da uzun sürüyor 😊