Mutluanme670 Yarın kontrolüm var çok korkuyorum ilk bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum şimdi hamileyim çok fazla bulantım oluyordu yemek görmek istemiyordum fakat şuan bulantım tamamen kesildi yaşayan var mı? Bu şekilde birden düzelir mi yarını bekleyemiyorum
Aleynaerayy22 Mutluanme670 Merhaba benimde 8 haftalıkken bulantılarım başlamıştı makarnanın kokusundan tiksiniyodym hiçbişey yemiyordum öyle soyliyim 1 buçuk hafta sürdü bir gün birden kesildi bulantılarım normal yani bebeğim de gayet sağlıklı
Zeynep-Eslem Mutluanme670 canım normal de bu haftalarda bulantı kesilirmiş ama bnimki 19 hafta oldu hala bulanıyor doktorum her gittiğimde geçmedi mi dio ama geçmiyor yani seninki normal
Mutluanme670 Aleynaerayy22 Teşekkür ederim yorumunuz için inşAllah öyledir o kadar çok fazla bulantı ve kusma oluyordu ki birden kesilmesi korkuttu
Aleynaerayy22 Mutluanme670 Korkmayın inşallah kötü birşey yoktur iyiyi düşünün hep 🙏 Bende paniklemiştim sonra normal olduğunu anladım muayene olunca
Mutluanme670 Zeynep-Eslem Uyuyamıyorum bile sanırım o kalp atışını duymadan rahat edemeyeceğim teşekkür ederim ilginiz için 🌸
Mutluanme670 Duygueda Evet gittiğimde çok şükür her şey yolundaydı doktor normal bu şanslısın dedi belirtilerde sonradan geri geldi..bi kere korktum ya artık hep endişelenecem sanırım 😕