Cemrenin_annesi80 Sddka1996 kaçıncı haftada söyledi doktor şu gün doğum olucak diye ben 33+6dayim 34+5de gidicem söylermi acaba doğumun gününü
Sddka1996 Cemrenin_annesi80 31 haftada soyledi doktorum bana . 6 kasimda kpss var dedim😊 benim dogurup toparlanmam lazim dedim oda 38. Haftada yapariz bebegin gelisimi guzel dedi
Pineapplee Ozge_5516 korkmayin insallah bizde sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız 🙏🏻🙏🏻 Rica ederim ne demek ❤️
Cemrenin_annesi80 Sddka1996 anladım bende devlete gidiyorum randevu bulmak çok zor oluyor gittiğimde soylicem gün verin diye umarım verirde ona göre hazırlık yaparim
Sddka1996 Cemrenin_annesi80 ben hemen doktordan cikar cikmaz mhrsden aliyorum 14 gun sonraya randevu . Konus canim verir doktorun gununu
betul12f Pineapplee Of benim doktorum çatı muayenesi yaptırdı bende kastım biraz şimdi sezeryan yapalım der diye korkuyorum.
eyuphaneylul1422 Seymakca 39+2 uygulamaya gore ultrasyon cihazında 6 gün falan geri gosterıyor ama. 37 de baş gelişti tekrar dönmüş
betul12f Pineapplee Hayır çok kastım doğru düzgün muayene edemedi.Ama en son sordum peki nasıl diye alt iyi gibi bişey söyledi
Dilan_bulut tomrisce doğuma son 10gün kaldı bebek doğum pozisyonunu almış 38+4 haftalığız ama hiç bir belirti yok bekliyoruz 😀🤦🏻♀️
Pineapplee betul12f kendinizi kassanız da sonuç değişmez bence ☺️ Bildiğim kadarıyla kemik mesafelerine bakiyorlar ☺️☺️