Kestanegulsah Arkadaşlar merhaba oğlumdan kalan zıbınlarda şapkalarda sarı sandık lekeleri oluşmuş kızım için kullanacağım fakat önerebileceğiniz leke çıkarıcı markası varmı ☺️
umayana Kestanegulsah ebebekte baby me çamaşır suyu tozu var hem renkli hem beyazlara kullanabilirsiniz harika bir ürün fiyatı da çok uygun
snm-ekr1 Kestanegulsah domol un oxi power leke çıkarıcısı kesinlikle tavsiye ederim benimde aynı şekilde sarı lekeler vardı suda beklettim hepsi çıktı
zeynepaylaipek Kestanegulsah Kestanegulsah e bebeğin çamaşır suyu tozu bende bir işe yaramadı aynı postu açacaktım burda görünce mutlu oldum. Hem sarı sandık lekesi olmuşlar hemde benim makinem bozuktu bir ara iyice cozutmuştu kahverengi gibi lekeler atıyordu kıyafetlere battaniyeleri falan mahvetmis ikinciside kız olunca yeniden almak istemedim bende leke cikaricilari denicem domolu not aldım. Etkili önerileriniz olursa benimle de paylaşın kızlar 😅
Kestanegulsah snm-ekr1 çok teşekkür ederim 🤗 deneme yanılma bakalım valla herşey el yakıyor en iyisini bulana kadar tavsiyeleri deneyeceğim ✌🏻
snm-ekr1 Kestanegulsah rossman sitesinden indirimi takip edin 40 tl ye aldım ben baya uzun zamanda gidiyor 👍
Ayse1608 Kestanegulsah Eski lekeleri çıkarır mı bilmiyorum ama e bebeğin çamaşır tozunu ben beğendim oğlum çikolata,salça felan dökmüştü beyaz atletine gayet güzel geçirdi ☺️